BIST 100 8.883,99 % 1,90
USD/TRY 32,3408 % 0,09
EUR/TRY 35,1134 % -0,14
Piyasalar
8.885,13
% 1,92
32,3408
% 0,09
35,1134
% -0,14
1,0844
% -0,26
48,84
-0,07
2.153,95
% -0,30
86,73
% -0,18
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Cemiyetin son yatırımları

Sosyetenin ikinci kuşak genç temsilcileri çok çalışkan! Evde oturmak yerine, sürekli üretip yeni iş alanları edinen ünlü hanımlar, ticarete yönelerek yatırımlarını artırıyor

Ticari sosyete
REŞAT BALCIOĞLU - HT KULÜP 09 04 2015, 11:08

Sosyetenin ünlü hanımları, başarılı bir girişimcilik örneği sergileyerek yatırımlarını ticarette değerlendiriyor.

Kimi e-ticaretle başladığı iş hayatında kısa sürede başarılı işler yaparak mağazacılığa yöneliyor kimi moda alanında kendini ispatlıyor kimi sanatla ilgili işlere imza atıyor. Ama hepsinin ortak bir özelliği hepsi kendi işini yapıyor hepsi kendi işinin patronu.

İşte size sosyetenin genç kuşak temsilcileri ve kısa sürede başarı sağladıkları işleri...

Elif Dürüst

Kurduğu altincicadde.com adlı alışveriş sitesiyle ticarete atılan Elif Dürüst, işleri yolunda gidince kısa sürede İstanbul ve Bodrum’da mağazalar açtı.

Pınar Sabancı

Mutfağa olan ilgisi zamanla işe dönüşen Pınar Sabancı, kurduğu Misa Mutfak’la sağlıklı lezzetler hazırlıyor. Beslenme uzmanlarıyla ortak çalışan Pınar Hanım, danışanlarının her öğünde sağlıklı beslenmesi için çalışıyor.

Şirin Yalçın

Ev aksesuvarları ile sofra takımları satan ‘Sırmaison’ markasına ortak olup iş hayatına atılan Şirin Yalçın, kısa sürede çok yol kat etti.

Esra Dinçkök-Zeynep Mutlu-Aslı Tümen

2012’de Aslı Tümen ve kız kardeşi Esra Tümen Dinçkök ile Zeynep Mutlu İnanoğlu ortaklığında kurulan, başlarda internet sitesiyle yola çıkan ‘Mutlu Mikrop’, kısa sürede büyüdü. İstanbul Etiler’de mağaza açan üç ortak, konsept ürünleriyle ön plana çıktı.

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan, dünyaca ünlü bebek giyim mağazası Carter’s’ı Akmerkez’de açmaya hazırlanıyor. Bebek ve çocuk giyiminde iddialı olan Özilhan, iş hayatında başarılı olacağına inanıyor.

Sanem Tezman

2009 yılında kendi şirketini kurarak takı tasarımcılığına başlayan Sanem Tezman, Nişantaşı’ndaki mağazasında harikalar yaratıyor.

Tansa Ekşioğlu

Güncel sanat konusunda bilgi merkezi niteliğinde olan SPOT Projects’i, 2011’in mayıs ayında kuran Tansa Mermerci Ekşioğlu, kendini sanatla ilgili projelere adadı. Güncel sanat koleksiyonerliği üstüne yoğunlaşan Ekşioğlu’nun, Doğu Avrupa, Türkiye ve Ortadoğulu çağdaş sanatçıların işlerinden oluşan bir koleksiyonu var.

Fulya Özkanca-Melisa Mutlu

İşadamı Mehmet Mutlu’nun eşi Melisa Mutlu ile iç mimar kardeşi Fulya Özkanca’nın hayata geçirdiği markaları Accract, ev dekorasyon ürünleriyle ön plana çıkıyor. Anneleri de mimar olan kardeşler, masa düzeni, masa detayları objeler ve aksesuvarların olduğu mağazada, kendi zevklerini yansıtan ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

Yukarı

Business HT×