BIST 100 8.897,45 % 2,06
USD/TRY 32,3417 % 0,10
EUR/TRY 35,1249 % -0,11
Piyasalar
8.898,29
% 2,07
32,3414
% 0,10
35,1270
% -0,11
1,0848
% -0,23
48,84
-0,07
2.155,36
% -0,23
86,75
% -0,16
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Ünlülerin yatırımları

Oyuncu, manken, şarkıcı... Kazandıkları parayı nasıl değerlendiriyorlar. İşte Reşat Balcıoğlu'nun anketi!

Anket: Sanatçılar neye yatırım yapıyor?
REŞAT BALCIOĞLU 06 04 2015, 16:56

Kıvanç Tatlıtuğ’un ve Kenan İmirzalıoğlu’nun eve, Ata Demirer’in tarla ve araziye, Bülent Ersoy’un iş makinelerine, Ebru Gündeş’in çiftliklere ve atlara yatırım yaptığı biliniyor. Peki,  diğer ünlü isimler kazandıkları paraları nasıl değerlendiriyorlar ?

İşte ünlüler nereye yatırım yapıyor sorusunun cevabı;

Oyuncu Sinem Öztürk kazandığı parayı gayrimankulde kullanıyor. “Ev, araba almaya çalışıyorum, bir yere bağlamak borca girmek lazım yoksa para harcanıyor” diyor.

Oyuncu Selin Demir Atar parasını kendine harcamayı tercih eden isimlerden, hayatın kısa olduğunu, bol bol gezip kendisine iyi baktığını söylüyor.

Eski manken Ebru Destan yatırım konusunu gerçekçi bir bakış açısıyla ele alıyor ve şöyle açıklıyor; “bence yapılacak en iyi yatırım ev veya arsa almak. İnsanlar hayatları boyunca ev yada araba almak için çalışırlar.  İnsan için en elzem şey evdir. En kolay ev satılır, araba satıldığında değer kaybeder ev ise tam aksine değerine değer katar bu yüzden sürekli ev alırım yatırımımı emlaktan yana kullanırım... “

Eda Taşpınar yatırımlarını risksiz değerlendirmeye yeni başlayan isimlerden.  Yatırım konusundaki kararlarları tek başına almadığını söyleyen Taşpınar, kendince bir şeyler almaya olduğunca yardım yapmaya çalışıyormuş...

Nadide Sultan da gayrimekule yatırım yapan ünlülerden. “ Sanatçılar ticaretten uzak durmalı “ diyen Nadide Sultan ; “benim için yatırım aracı olarak emlak en akıllıcası, sanatçıların ticaretten anlamadığını düşünüyorum bu güne kadar pek çok sanatçının para batırdığını gördüm. Ticarete en fazla para harcayan İbrahim Tatlıses bile artık ticaret yapmamaya çalışıyor. Sanatçılar ticaret işlerini pek bilmiyor... “ diyor...

Işıl Rençber, çoçuklarının geleceğini düşünerek yatırım yapıyor. Kazancının büyük kısmını gayrimenkule yatırıyor.

Usta oyuncu Demet Akbağ ise son dönemde fazla yatırım yapamadığını ancak olan yatırımlarını değerlendirdiğini söylüyor. Usta tiyatrocu “ticari işletmem yok, ticaretle uğraşmıyorum. Çeşme’de ve İstanbul’da bir evim var bu tip yatırımlar yapıyorum “diyor ve her ay bir ev alamadığını söyleyerek ironi yapıyor.

Şarkıcı Doğuş ise “internet üzerinden ciddi yatırımlar yapıyorum. İnternet siteleri satın alıyorum” diyor çok para harcamadığını gayrimenkulede yatırım yaptığını söylüyor.

Yukarı

Business HT×